Indbrudsbølge rammer Roskilde: Virksomheder, boliger og kolonihaver i skudlinjen

Profilbillede
dato

Indbrud i kolonihavehuse - Roskilde

Over weekenden har seks kolonihavehuse i Maglehøj og Roars Gave haft indbrud. Tyvene har primært stjålet værktøj, batterier, elektronik, løbehjul og fiskeudstyr. Politiet har undersøgt området og leder efter tekniske spor. De opfordrer folk, der har set noget mistænkeligt, til at kontakte dem på tlf. 114.

Trafikuheld - Bygaden, Kirke-Hyllinge - Lejre

To bilister kolliderede kl. 13.46 på Bygaden i Kirke-Hyllinge. Ingen af parterne krævede behandling. En 56-årig mand fra Roskilde kørte ind i en 72-årig kvinde fra Kirke-Hyllinge, da han svingede til venstre ind til et supermarked. Bilerne blev bugseret væk, og politiet undersøger sagen.

Spirituskørsel - Bymarken, Roskilde

Kl. 15.09 blev en 66-årig mand fra Albertslund stoppet af politiet efter en anmeldelse om usikker kørsel og mistanke om spirituskørsel. Manden havde en vinflaske i bilen og blev anholdt efter en positiv alkometertest. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve, og politiet vil senere underrette ham om resultatet.

Narkokørsel uden kørekort mv. - Hyrdehøj Alle, Roskilde

Kl. 23.01 blev en 22-årig mand fra Roskilde anholdt for narkokørsel. Han havde ikke noget kørekort og blev mistænkt for at være påvirket af kokain. Politiet fandt en lille mængde kokain i bilen. Manden blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve, og han vil senere høre fra politiet om resultatet.


Derudover har der været: 

Virksomhedsindbrud:

Store Hedevej, Roskilde

Indbrud i boliger:

Lundbjerggård, Vindinge, Roskilde

Låddenhøj, Roskilde (2 anmeldelser)

Indbrud i fritidshuse:

H/F Roars Gave, Roskilde (4 anmeldelser)

H/F Maglehøj, Roskilde (2 anmeldelser)

Biltyveri:

Ro's Torv, Roskilde

Kilde: Politiets Døgnrapport