Kreative børn: Sådan laver du din egen blyantholder

Profilbillede
Astrid Bruun

Hvis dit barn skal starte i skole eller blot har lyst til at udfolde sig kreativt, så er der åbent værksted på Algade 31 – Kreativt hus for børn på tirsdag den 3. august klokken 14.00.

I værkstedet på Algade 31 har de samlet en masse toilet- og køkkenruller, karton, maling og alle mulige genbrugsmaterialer, der er perfekt til at lave en masse kreative projekter af. Og det er også planen. På tirsdag den 3. august klokken 14.00 og fire timer frem, skal der produceres blyantholdere af materialerne.

Der er ikke en opskrift på, hvordan den perfekte blyantholder ser ud, men der skal gang i fantasien, og så kan der ellers trylles på de mest kreative måder. 

Blyantholderne må meget gerne formes, så de bliver ekstra personlige, og hvis du hellere vil have tuscher eller andet i den nye blyantholder, så er det bare med at gøre det – det vigtigste er at have det sjovt, imens den bliver lavet.

Arrangementet er blandt andet for de børn, der snart skal starte i skole og har brug for godt udstyr, men alle børn er velkomne. 

Det kreative hus for børn er lavet ud fra den devise, at de laver kunst, kultur og kreativitet til, med og af børn. Og derfor kan alle børn også være med på tirsdag, når der skal laves en masse spændende blyantholdere af alverdens materialer.

Kilde: Redaktionen