Kvickly giver penge til at støtte andre butikker

Profilbillede
Astrid Bruun

I Kvickly i Jyllingecentret har det haft et rigtig godt år på trods af corona, og derfor giver de nu 100.000 kr. i støtte til de andre butikker i centret, som har været tvangslukket og derfor lider økonomisk.

Mange butikker kan mærke økonomisk, at de har været lukket ned under corona. Det gør ondt på økonomien. Modsat er det for Kvicklys butikker, der har haft et forrygende år, skriver Sjællandske Medier.

Kvickly har generelt klaret sig umanerlig godt, og det er altså derfor, at Kvickly i Jyllingecentret, som et en selvstændig butik ejet af Jyllinge Brugsforening, nu vil give penge til de andre butikker i centret. For at hjælpe dem videre.

”Vi kan se det på vores non-food. Det er gået usædvanligt godt, men når en del af den succes skyldes, at vores små naboer har været tvangslukket, så synes jeg, vi skulle gøre noget ved det,” siger varehuschef i Jyllinge Brugsforening, Benjamin Knudsen, til Sjællandske Medier.

Måden Kvickly støtter på, er ved at sælge gavekort i centret på en værdi af 300 kroner, som kunderne kun giver 150 kroner for. Og det er sådan, at rigtig mange af de gavekort allerede er solgt, så hjælpen er indtil nu en succes. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler