Kvinde anholdt som mistænkt for knivstikkeri i Roskilde

Profilbillede
dato

En 21-årig kvinde er blevet anholdt og sigtet i sagen om angrebet på en kvinde, der blev stukket med kniv i et grønt område ved Hyrdehøj i Roskilde.

Midt- og Vestsjællands Politi foretog tirsdag eftermiddag anholdelse af en 21-årig kvinde fra Roskilde, der kan mistænkes for at stå bag et knivoverfald på en kvinde i det grønne område ved Hyrdehøj i Roskilde.

Offeret for overfaldet er en 46-årig kvinde, der mandag den 18. september 2023 om eftermiddagen var ude at gå tur i området, da hun bagfra blev angrebet og såret med knivstik.

- Siden overfaldet har vi foretaget en omfattende efterforskning og herunder gennemset utallige timers videoovervågningsmateriale fra forskellige adresser rundt om det grønne område ved Hyrdehøj, forklarer vicepolitiinspektør Lars Krogsgård som efterforskningsleder om årsagen til anholdelsen af den mistænkte.

Politiet har under efterforskningen flere gange bedt om hjælp fra offentligheden til at få identificeret personer, der på gerningstidspunktet eller i tiden heromkring befandt sig i det grønne område.

- Borgernes opbakning under efterforskningen har bidraget til hurtigere at danne os et overblik over personer, der kunne afhøres og give oplysninger i sagen, slutter efterforskningslederen.

Den anholdte kvinde vil blive fremstillet kl. 10.00 i Retten i Roskilde med påstand om varetægtsfængsling fra anklagemyndighedens side. Grundlovsforhøret vil blive begæret afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

 

Politiet har ikke yderligere kommentarer eller oplysninger i sagen.


Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi