Kvinde i telt i Hyrdehøj-området i Roskilde er identificeret

Profilbillede
dato

En kvinde, der har ligget i telt i det grønne område ved Hyrdehøj i Roskilde, er identificeret og afhørt i sagen om et knivoverfald.

Midt- og Vestsjællands Politi har efterforsket et overfald på en 46-årig kvinde, der mandag den 18. september 2023 om eftermiddagen blev angrebet bagfra og såret med knivstik i det grønne område ved Hyrdehøj i Roskilde.

I forbindelse med efterforskningen fremkom oplysninger om, at en kvinde i et telt havde befundet sig i området, hvorfor politiet efterlyste hende som vidne.

Den pågældende kvinde har i løbet af weekenden henvendt sig til politiet og afgivet forklaring om sin tilstedeværelse i Hyrdehøj-området.

Efterforskningen fortsætter for at få identificeret den kvinde, der kan mistænkes for at stå bag angrebet på den 46-årige kvinde.

Den mistænktes signalement er fortsat følgende:
Kvinde
15-25 år – måske ældre
Lys hud
Sort hår – enten langt eller kort pagehår
Buttet
Iført sort sweatshirt med rød skrift og sorte bukser

Politiet vil stadig gerne i forbindelse med alle, der enten har viden om identiteten på den mistænkte eller måske har set hende i Hyrdehøj-området før, under eller efter gerningstidspunktet. Oplysninger i sagen gives til politiet på tlf. 114.
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi