Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. maj 2024

Profilbillede
dato

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. maj 2024 kl. 07.00 til 22. maj 2024 kl. 07.00.

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Skomagergade, Roskilde
Sognevejen, Karlslunde, Solrød

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Rosenlyparken, Greve

 

Brand i sommerhus - Rylevej, Strøby, Stevns

Kl 07.50 fik politiet melding om brand i et sommerhus under renovering. Ved patruljens ankomst stod der klare flammer op fra huset, som endte med stort set at brænde helt ned. Der var ingen personer på stedet, da branden brød ud. Politiet skal nu vurdere, om det er muligt at finde brandårsagen.

 

Hurtig knallert - Mellem Broerne, Ringsted

Kl 08.35 bemærkede færdselspolitiet en lille knallert, der så ud til at kunne køre væsentligt hurtigere end de tilladte 30 km/t. Den blev ført af en 16-årig lokal dreng. Politiet beslaglagde knallerten med henblik på at få testet på rullefelt, hvor stærkt den egentligt kan køre.

 

Butikstyv pågrebet - Tåstrup Møllevej, Holbæk

Kl 15.25 var lokalpolitiet forbi et supermarked i Holbæk for at købe lidt forplejning til sig selv. De lagde i den forbindelse godt mærke til en mand, som ikke så ud til at ville i kontakt med politiet. De valgte derfor at blive lige i nærområdet. Og kort efter kom der da også melding om, at en mand netop havde begået butikstyveri på stedet. De to betjente fik ret hurtigt løbet manden op, og han erkendte da også tyveriet. Det viste sig at være en 28-årig mand fra Holbæks sydlige opland, der tilsyneladende flere gange har begået butikstyveri det pågældende sted. Det viste sig ydermere, at han også havde en kniv i lommen og han blev derfor også sigtet efter knivloven.

 

Kanonslag fundet - Strandparken, Kalundborg

Kl 15.44 var lokalpolitiet tilstede i forbindelse med 9. klassernes sidste skoledag, da der kom en anmeldelse om, at der var fundet et kanonslag på stedet. Det så ud som om, at kanonslaget var forsøgt antændt, men ingen på stedet havde set, hvem der havde gjort det. Patruljen tog kanonslaget med sig væk fra stedet.

 

Vold - Kalundborgvej, Holbæk

Kl 18.35 blev det anmeldt, at en 17-årig ung mand fra Holbæks vestlige opland var blevet overfaldet ved roklubben. Han skulle ifølge vidner have fået flere spark i hovedet af en gruppe ikke identificerede andre personer. Han blev kørt til sygehuset til behandling for sine skader. Politiet hører gerne fra vidner, der har set noget.

 

Brand på motel - Københavnsvej, Køge

Kl 18.42 kom der melding om brand på et motel-værelse. Det viste sig, at en 37-årig mand, som boede på stedet, havde sat sin mobiltelefon til opladning. Men opladeren havde tilsyneladende udviklet så meget varme, at det havde sat ild til både dyne og madras. Han handlede dog så snarrådigt, at han fik kastet begge dele ud af vinduet, før branden nåede at få bedre fat i selve bygningen. Han fik også selv dæmpet flammerne med en pulverslukker, før brandvæsnet nåede frem.
Se mere om risikoen ved at lade mobiltelefoner op i sengen: https://www.brs.dk/da/borger/forebyg-brand/brandsikker-bolig/sikkeropladning/

 

Vold - Jernbaneplads, Holbæk

Kl 19.39 kom der melding om at en 18-årig ung mand fra Jyderup-området var blevet overfaldet på stationen og havde fået flere slag i ansigtet. En patrulje kørte til stedet og fik øje på en mulig mistænkt lige i nærområdet. Der var tale om en 14-årig dreng fra samme område. Han blev sigtet for vold og kørt hjem efter endt afhøring. Han nægtede sig skyldig i vold. Politiet hører gerne fra vidner, der har set noget.

 

Vold - Greve

Kl 19.53 kom der melding om en voldsepisode ved gymnasiet. En person skulle ifølge vidner være blevet jagtet rundt i området af personer i en bil. De havde til sidst indhentet ham og givet ham flere slag og spark, herunder også et slag med den flade side af en økse. Da politiet kom frem til stedet, fandt man en 23-årig mand fra lokalområdet, der ikke umiddelbart ønskede at bidrage til sagens opklaring. Politiet hører gerne fra vidner, der har set noget.

 

Våbenfund - Jernbanegade, Roskilde

Kl 20.47 standsede politiet en 16-årig dreng fra Holbæks sydlige opland, da han gik rundt med en joint bag det ene øre. Han erkendte besiddelsen. Samtidigt viste det sig, at han også var i besiddelse af en totenschlæger, hvilket han også erkendte. Han blev derfor også sigtet efter våbenloven.

Spirituskørsel - Nykøbingvej, Holbæk

Kl 00.16 gik det galt, da en knallert ført af en 16-årig dreng fra Holbæk og med en 15-årig kammerat på bagsædet kørte galt på Nykøbingvej på vej mod syd. De blev begge kørt til sygehuset til behandling. Det blev vurderet, at den 16-årige var påvirket af alkohol og der blev derfor udtaget blodprøve af ham. Desuden er der mistanke om, at knallerten var stjålet.

 

Uorden i nattelivet - Jernbanegade, Roskilde

Kl 01.29 gjorde en beruset 20-årig mand fra Ringsted sig uheldigt bemærket i nattelivet ved sin støjende adfærd og ved at slå ud efter en dørmand. Da politiet kom frem, ville han ikke oplyse, hvem han var. Han blev sigtet efter både ordensbekendtgørelsen og for ikke at ville identificere sig. Han blev taget med på politistationen og senere på natten afhentet af sin familie. Samtidigt blev der antruffet en 19-årig mand, ligeledes fra Ringsted, der også blev anholdt og sigtet for at have skubbet til en dørmand, der forsøgte at standse et slagsmål på stedet.Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi