Narkokørsel og narkobesiddelse

dato

Kl. 13.28 ville politiet standse en personbil, der kørte ad Møllehusvej mod syd, med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og den mandlige passager, der var med i bilen.

Føreren drejede væk fra Møllehusvej og kørte ad mindre villaveje frem til Ahornvej, hvor den mandlige passager forsøgte at løbe fra bilen, inden føreren var standset helt op.

Føreren forblev i bilen, men politiet fik indhentet og efterfølgende identificeret passageren som en 26-årig mand fra Nordsjælland. Flugten var måske begrundet i besiddelse af godt otte gram kokain, som han fik beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Politiet fik identificeret føreren af bilen som en også 26-årig mand fra Nordsjælland, der efter en narkometertest kunne mistænkes for narkokørsel på grund af påvirkning af hash. Han var også i besiddelse af narkotika, idet han havde et gram hash på sig. Desuden kunne politiet konstatere, at føreren havde et kørselsforbud som sanktion efter tidligere sag om narkokørsel., så han

Føreren blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Begge sigtede kan forvente at høre nærmere fra politiet, når deres sager skal afgøres.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi