Nyt fra Roskilde i politiets døgnrapport

Profilbillede

Roskilde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sædelighedssager

Kl. 13.29 anmeldte en 18-årig kvinde fra Roskilde, at hun havde været udsat for en sædelighedsforbrydelse af en mand i et telt kl. 05.00 mandag morgen. Kvinden blev afhørt på politistationen og blev undersøgt af Retsmedicinsk Institut til sagen. Politiets efterforskning i sagen betød, at en mistænkt mand blev anholdt kl. 8.47 i sagen. Han skal nu afhøres som led i den videre efterforskning af sagen.  

Kl. 20.13 kontaktede en 25-årig kvinde fra København en patrulje på festivalpladsen. Kvinden oplyste til patruljen, at hun havde været udsat for en sædelighedsforbrydelse af en ukendt mand. Kvinden blev afhørt af politiet og blev undersøgt af Retsmedicinsk Institut til sagen. Sagen efterforskes fortsat, og politiet forsøger at identificere manden, og belyse sagen i øvrigt.

For høj hastighed på motorvejen

Politiet har igen været til stede på Holbæk-motorvejen, hvor der på den strækning, der passerer festivalen, er nedskiltet til 80 km/t af sikkerhedsmæssige årsager.

Kl. 06.00-12.00 passerede 11.381 bilister politiets fotovogn. 435 af disse blev blitzet, heraf kan 63 se frem til et klip i kørekortet. Højeste hastighed blev målt til 132 km/t.

Kl. 13.27-20.27 passerede 9499 bilister politiets fotovogn på stedet. 476 blev blitzet, heraf 75 klip og 3 betingede frakendelser af kørekortet. Højeste hastighed blev målt til 138 km/t.

 

2 mænd anholdt for vold

Kl. 22.15 fik politiet en anmeldelse om vold på campingområdet. En 23-årig mand fra København og en 24-årig kvinde fra det vestlige Sjælland fortalte til politiet, at de i en camp var blevet udsat for vold af to gerningsmænd. Den 23-årige mand fik taget kvælertag og fik et knæ i ryggen. Den 24-årige kvinde blev ramt i hovedet af en klapstol, som en af gerningsmændene kastede mod hende. Politiet kunne efterfølgende anholde to mænd, der er sigtet for vold. De to mænd – en 22-årig mand fra det vestlige Sjælland og en 22-årige fra København – er blevet afhørt til sagen og derefter løsladt. Begge mænd er fortsat sigtet for vold og kan forvente af høre nærmere i sagen. 

 

Tyveri fra campingplads

Kl. 05.55 sigtede en patrulje en 25-årig mand fra København for at stjæle et batteri fra en soundbox, som ikke tilhørte ham. Den 25-årige mand blev stoppet af et vidne til tyveriet. Den 25-årige mand er blevet sigtet for tyveri, og politiet har optaget rapport i sagen. Manden kan forvente at høre nærmere i sagen.

 

Opfølgning – mand varetægtsfængslet i sag om blufærdighedskrænkelse ved beføling

I sagen om blufærdighedskrænkelse, som fremgår af døgnrapporten fra den 26. juni 2022 har politiets efterforskning ledt til anholdelse af en 21-årig mand fra Rumænien. Manden blev anholdt den 27. juni kl. 12.20 og er blevet fremstillet i grundlovsforhør. Manden er varetægtsfængslet frem til den 21. juli 2022.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi