Nyt fra Roskilde i politiets døgnrapport

Profilbillede

Roskilde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

             

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Gevninge Bakkedrag, Gevninge, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen 

Tyveri fra køretøjer:

Rosenvangsvej, Greve
Nyvej, Gislinge, Holbæk
Industrihegnet, Tune

Arbejdsulykke – Borgmestergårdsvej, Holbæk.

Kl 07.04 kom der anmeldelse om, at en håndværker, en 26-årig mand fra den københavnske vestegn, var faldet halvanden meter ned fra et stillads på en byggeplads. Der blev tilkaldt ambulance og lægehelikopter for at kunne behandle manden og senere flyve ham på hospitalet. Samtidigt blev Arbejdstilsynet tilkaldt for at vurdere forholdene på stedet. 

 

Politi på skolebesøg – Dønnergårds Alle, Greve.

Kl 08.00 var nærpolitiet på besøg i morgentrafikken ved Hedelyskolen. Det var nødvendigt at påtale over for enkelte forældre, at de ikke måtte parkere i skolens ”kys og kør-felt” og samtidigt var der en del elever, der ikke var gode nok til at se sig for ved fodgængerfeltet. 

 

Færdselsuheld – Flaskevejen, Høng. Kalundborg.

Kl 08.06 kørte en 45-årig kvinde fra Vestsjælland mod sydvest ad Tranevej i personbil, da hun ramte en varevogn på vej i samme retning som hende selv. Kvindens bil fortsatte 100 meter ud på en mark og ramte til sidst ind i en lade. Kvinden blev efterfølgende kørt til behandling på sygehuset. 

 

Bortgået dreng – Ringstedvej, Køge.

Kl 09.22 mødte en mand en cirka seks-årig dreng, der gik langs siden af vejen. Han gik i pyjamas trods det våde vejr. Umiddelbart kunne drengen hverken dansk eller engelsk, men det lykkedes en af politiets patruljer at finde frem til drengens hjem. En lille time senere kom drengens mor hjem. Hun havde været nød til at forlade huset med en af drengens større søskende, og var taget afsted mens drengen stadigt sov.

 

Hastighed – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand.

Kl 10.02 standsede færdselspolitiet en 21-årig mand fra Aarhus, der i personbil blev målt til at køre 165 km/t i nordgående retning trods det kraftige regnvejr. Manden kan nu se frem til at blive frakendt kørekortet.

 

Narkohunde på arbejde – Roskilde

Kl 10.50 var politiets narkohunde på besøg i et lejlighedskompleks i den vestlige del af Roskilde efter en anmeldelse om handel med euforiserende stoffer i opgangen. Og hundene fik da også hurtig færten af noget kriminelt. En 51-årig beboer på stedet erkendte, at han lige havde røget en joint, men nægtede at han selv havde handlet med stoffer. En ransagning hos manden viste ca 8 gram hash skjult i en krukke i køkkenet.
Mens politiet var adressen bemærkede betjentene en 26-årig mand, som de kunne genkende fra tidligere sager om narkohandel. Han forsøgte at skjule sig i en lejlighed, men politifolkene fik slået en klo i ham inden han kom inden for døren. Ransagningen af lejligheden bragte en mindre mængde af GHB, hash og svampe frem samt noget hvidt pulver, der skal analyseres nærmere. Desuden blev der fundet en butterflykniv på stedet. 
Men det var ikke slut med det. For pludseligt begyndte narkohunden at vise stor interesse for yderlige en lejlighed i bygningen. En 51-årig mand stod i indgangsdøren, og da han så hundens interesse for hans lejlighed, erkendte han med det samme, at han havde en smule amfetamin liggende. Politiet fandt da også to poser med i alt knap et gram stoffer på stedet. 

 

Koster fundet – Kildebrøndevej, Greve.

Kl 11.57 var politiet forbi en landejendom, hvor der skjult i et buskads ude på marken var fundet en større mængde tyvekoster. I nogle poser under en presenning var skjult forskellige former for tøj, værktøj og madvarer. Politiet skal nu undersøge, hvem der eventuelt kan sættes i forbindelse med tyvekosterne.

 

Sniffede lattergas – Lysevangsvej, Roskilde.

Kl 17.15 henvendte en af politiets patruljer sig til tre unge mænd på 15, 18 og 19 fra Holbæk, der sad i en bil og tilsyneladende sniffede gas. Patruljen valgte at tage nøglen med sig for at forhindre, at de tre kunne finde på et køre fra stedet og tog derefter kontakt til den ene af de unge mænds far, der var ejer af bilen, som de sad i.

 

Butikstyveri – Over Bølgen, Greve.

Kl 17.26 blev to 14-årige piger fra Solrød standset af personalet i et supermarked. Det viste sig at de havde stjålet for hhv 400 og 700 kroner. En patrulje blev tilkaldt, og begge piger erkendte tyveriet.

 

Kørsel uden førerret – Lerskovvej, Hårlev. Stevns.

Kl 20.55 standsede færdselspolitiet en 34-årig lokal mand, der kom kørende i en personbil, selvom han tidligere var frakendt førerretten. Det var 4. gang inden for tre år, så hans bil blev beslaglagt på stedet, hvilket manden ikke protesterede over. 

 

Færdselsuheld – Kalundborgvej, Svebølle. Kalundborg.

Kl 21.06 kørte en 25-årig kvinde fra Kalundborg i en personbil mod nordøst, da hun pludseligt påkørte en langsomtkørende traktor uden lys og afmærkning, der kørte foran hende. Føreren af traktoren, en ung mand, valgte at løbe fra stedet, inden politiet nåede frem. Politiet har en vis ide om, hvem føreren af traktoren kan være, men har endnu ikke truffet ham nogle steder. Den 25-årige kvinde slap fra uheldet uden alvorlige skader. 

 

Påvirket fører – Nyledsbakken, Nykøbing Sjælland. Odsherred.

Kl 02.26 standsede en patrulje en 34-årig lokal mand på en knallert. Patruljen havde mistanke om, at manden var påvirket, og han erkendte da også, at han havde indtaget amfetamin. Han blev derfor medtaget til sygehuset, så der kunne udtages en blodprøve på ham. Han havde desuden knap et gram amfetamin på sig, som han også blev sigtet for at besidde. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi