Nyt fra Roskilde i politiets døgnrapport

Profilbillede

Roskilde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bilister kørte for stærk på motorvejen nær Roskilde Festival

Af sikkerhedsmæssige hensyn er der på Holbæk Motorvejen ved Roskilde Festival indført midlertidig hastighedsbegrænsning på 80 km/t. I tidsrummet 10.43-16.03 lørdag den 25. juni holdt en af politiets fotovogne på strækningen, hvor 8194 køretøjer passerede. 925 fik en bøde, 2 fik en betinget frakendelse af førerretten, og 163 personer kan se frem til at få et klip i kørekortet. Hurtigste hastighed på strækningen blev målt til 158 km/t. Bilister på strækningen kan forvente, at politiet snart igen er til stede med færdselspatruljering og fotovogne.

 

Ulovlig afsætning af festivalgæster gav propper i trafikken

Kl. 15.10 gik trafikken på Køgevej i retning mod Roskilde i stå, da en del bilister valgte at standse deres biler for at sætte festivalgæster af i vejkanten, til trods for, at der på stedet er skiltet med standsning forbud. Politiet begyndte derfor kort efter at dirigere trafikken for at få den til at glide. Efterfølgende kom Hjemmeværnet frem til stedet og overtog opgaven med at dirigere trafikken.

 

Mand anholdt da han ikke ville fortælle politiet hvem han er

Kl. 23.00 blev en mand anholdt af politiet, da han ikke ville fortælle, hvem han er. Manden blev taget med på politistationen, hvor han valgte at oplyse, hvem han er. Det viste sig at være en 20-årig mand fra Norge. Han blev efterfølgende løsladt til gaden.

 

Beruset mand med småskrammer

Kl. 02.00 traf politiet en 23-årig mand fra København på festivalpladsen. Manden havde småskrammer i ansigtet, men var for beruset til at kunne redegøre for, hvordan skaderne var opstået. Manden blev vejledt om at kontakte samaritterne på festivalpladsen for at blive behandlet for sine skader og kontakte politiet på et senere tidspunkt, når han var blevet ædru, hvis han ønskede at anmelde noget til politiet.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi