Nyt fra Roskilde i politiets døgnrapport

Profilbillede

Roskilde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:
             

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kroager, Greve

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Østergårdsvej, Nykøbing Sjælland
Rørvigvej, Nykøbing Sjælland

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen 

 

Tyveri fra køretøjer:

Vig Hovedgade, Vig
Rugvænget, Asnæs
Anemonevænget, Asnæs
Bragesvej, Ringsted
Birkelyparken, Greve
Nørretorv, Ringsted


Røg på vejen – Skovvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 12.26 fik politiets vagtcentral en anmeldelse om kraftig røgudvikling ved Skovvej. Røgen skabte farlige situationer på vejen på grund af tæt røg på vejen og dermed nedsat sigtbarhed. En patrulje og brandvæsnet kom frem til stedet, hvor der var ild i en græsrabat. Brandvæsnet fik slukket ilden, og i forbindelse med slukningsarbejdet var vejen kortvarigt spærret i begge retninger. Brandårsagen viste sig at være, at en 87-årig lokal mand havde tændt ild til noget brandbart materiale i en tønde, og ilden havde spredt sig med vinden til græsrabatten, som var blevet antændt. Den 87-årige mand blev sigtet for beredskabsloven og vil høre nærmere i forbindelse med sagen. 

 

Tyveri af kød og øl – Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 12.54 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde fjernet flere pakker kød og 12 øl fra en dagligevarebutik, hvorefter han forlod sidste betalingsmulighed uden at betale for varerne. Manden – som er 34 år og fra Litauen blev tilbageholdt, frem til politiet nåede frem og han blev sigtet for tyveriet og var anholdt i forbindelse med, at han blev afhørt til sagen. 

 

Mand tilbudt designerure – Søndre Ringvej, Roskilde

Kl. 15.03 kontaktede en 24-årig mand politiet, da han netop var blevet tilbudt at købe designerure af mærket ”Armani” en mand, som havde henvendt sig til ham og forklaret, at han gerne ville sælge urene, da han var på vej til Italien og ikke kunne have urene med i sin baggage. Den 24-årige mand fandt tilbuddet mistænkeligt og afviste at købe urene, hvorefter politiet blev alarmeret. Manden med urene beskrives som: Mand, sydeuropæisk af udseende, kropsbygning: spinkel, hudfarve: brun, hårfarve: brun, talte: engelsk, iført: hvid skjorte og mørke bukser.

Kontakt politiet, hvis du har oplysninger om manden.

Politiet vil gerne advare borgerne mod personer, som uopfordret retter henvendelse på gaden med tilsyneladende gode tilbud på designervarer.  Der er ofte tale om kopivarer, og man risikerer at blive snydt. 

 

Lovgivning om euf. stoffer – Klostervænget, Ringsted

Kl. 15.45 observerede en patrulje tre personer, som tog benene på nakken, da de fik øje på politiet. Politiet fik fat i de tre personer, som blev visiteret. I den forbindelse fandt politiet to tomme pølsemandsposer, der lugtede af hash, på en 17-årig ung kvinde fra Store-Merløse. Den ene pølsemandspose var gemt i pigens undertøj, og den anden var i en taske. På en bænk i nærheden fandt patruljen en lille klump hash, som blev kontrolvejet til 0,32 gram. På bænken stod desuden en halv flaske cider af samme mærke som flere flasker, de tre personer blev fundet i besiddelse af. Den 17-årige er sigtet i sagen efter lovgivning om euforiserende stoffer og vil høre nærmere fra politiet i sagen.

 

Bil måtte skæres op – Karlslundevejen, Gadstrup – Roskilde

Kl. 16.04 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var forulykket og i den forbindelse var rullet rundt flere gange. Politi, brandvæsen og ambulance blev sendt til stedet, hvor føreren af bilen – en 60-årig kvinde fra Gadstrup – fortsat befandt sig i bilen og var ved bevidsthed. Kvinden klagede over smerter, og brandvæsnet måtte derfor skære bilen op for at få kvinden skånsomt ud af bilen. Kvinden blev kørt til tjek på sygehuset i ambulance, og politiet kørte videre til andre opgaver. 

 

Bilist påkørte forankørende – Frederiksborgvej, Roskilde

Kl. 16.28 overså føreren af en personbil – en 30-årig mand – at den varebil, som kørte foran personbilen, bremsede ned i forbindelse med køkørsel. Det resulterede i, at personbilen påkørte varebilen. Påkørslen skete ved lav hastighed, og der skete kun mindre materiel skade ved påkørslen. Føreren af varebilen – en 26-årig mand - blev tilset af en ambulance på stedet, men var sluppet var sammenstødet uskadt. De to parter udvekslede forsikringsoplysninger, og sagen vil blev afgjort derigennem.
  

Spirituskørsel – Bredgade, Kalundborg

Kl. 23.57 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 18-årig mand fra Kalundborg. Politiet mistænkte, at den 18-årige mand var påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest bekræftede, Manden blev sigtet og var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Manden er fortsat sigtet, og han vil høre nærmere, når resultatet af blodprøven foreligger og sagen er afgjort.

 

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen – Køge

Kl. 01.10 standsede politiet en personbil på motorvejen, som blev ført af en 37-årig mand fra Vordingborg, som viste sig at være påvirket af cannabis, hvilket manden erkendte på stedet. Manden blev derfor anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Manden er sigtet i sagen, som afgøres, når resultatet af blodprøven kommer politiet i hænde.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi