Nyt fra Roskilde i politiets døgnrapport

Profilbillede

Roskilde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kalundborgvej, HolbækStandmarken, KarlslundeLindelunden, Kirke-Hyllinge

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Hovedgaden, Borup, Køge (2 adresser)Skarridsøgade, Jyderup

 

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

 

Flugtbilist fanget på video og sigtet – Vibemosen, Greve

Kl. 07.16 anmeldte en 36-årig mand fra Greve, at hans bil var blevet påkørt, mens bilen holdt parkeret på Vibemosen i Greve. Ved påkørslen pådrog bilen sig adskillige store ridser, og venstre sidespejl blev beskadiget og faldt af bilen. Via videoovervågning fra stedet kunne politiet se videooptagelse af påkørslen, som var sket kl. 01.28 samt identificere flugtbilisten, en 26-årig mand fra Greve. Den 26-årige er blevet sigtet for forholdet og vil høre nærmere i sagen.

 

Mand fik ildebefindende og kørte galt – Egedesvej, Køge

Kl. 07.53 kom en 69-årig mand fra Haslev kørende i sin personbil ad Køge Bugt Motorvejen og kørte af en afkørselsrampe, da han fik et ildebefindende, som betød at manden mistede herredømmet over bilen og kørte ind i et lyskryds. Derefter kørte bilen over midterrabatten, inden bilen kørte frontalt ind i et autoværn på Egedesvejs sydlige side. Vidner til ulykken ringede 112, og politi og redning kom frem til stedet, hvor manden var ved bevidsthed. Manden blev kørt på sygehuset til behandling. En bilinspektør undersøgte efterfølgende ulykkesstedet for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

 

Drone fløj tæt ved lufthavn – Havdrup/Solrød og Roskilde

Kl. 13.09 fik politiet anmeldelse om, at en ældre mand stod ved Skovvej i Havdrup og fløj med drone tæt op ad Roskilde Lufthavn. En patrulje kørte til stedet, men kort før den nåede frem, kørte manden med dronen væk på en cykel. Det lykkedes ikke politiet at finde frem til manden med dronen, som formentlig ikke har været klar over reglen om at holde 5 km afstand til lufthavnen, når man flyver med drone. Overholder man ikke reglerne for droneflyvning risikerer man at få en bøde af politiet.

Spirituskørsel – Stensbjergvej, Køge

Kl. 13.28 standsede politiet en personbil, som kom kørende ad Stensbjergvej mod nord. Politiet mistænkte at føreren af bilen var påvirket af spiritus, hvilket en patruljebilens alkometer bekræftede. Den 56-årige mandlige bilist fra Rønnede blev anholdt og fik udtaget en blodprøve til sagen, hvorefter han blev løsladt. Manden er sigtet for overtrædelse af færdselsloven og vil høre nærmere fra politiet om sagen.

Kvinde påkørte lysreguleringsmast – Cordozavej, Solrød Strand – Solrød

Kl. 13.58 påkørte en 62-årig kvindelig bilist et helleanlæg på Cordozavej, hvorefter hendes personbil kolliderede med et vejskilt og efterfølgende en lysreguleringsmast. Kvinden blev efterfølgende kørt til sygehuset for at få behandling for lettere skader, hun havde pådraget sig i forbindelse med uheldet. Vejen var kortvarigt afspærret i forbindelse med oprydningsarbejdet. Politiet optog rapport i sagen.

Hurtig bilist mister kørekortet – Karlstrup Strandvej, Solrød Strand

Kl. 17.35 blev en bilist målt i en laserkontrol på Karlstrup Strandvej i Solrød. Hastighedsmålingen lød på 85 km/t, selvom det kun var tilladt at køre 50 km/t på stedet.

Færdselsbetjenten kørte efter og stoppede bilisten, en 45-årige mand fra Karlslunde, som nu står til at miste sit kørekort betinget, så han skal bestå en kontrollerende køreprøve for at beholde sin førerret. Derudover får han en bøde på 4.800 kr og et krav på 500 kr fra Offerfonden, som går til bl.a ofre i trafikuheld.

Narkokørsel – Bataljonen, Ringsted

kl. 01.10 blev en 22-årig mand fra Ringsted sigtet og anholdt for narkokørsel, da han blev stoppet på Bataljonen. En narkometertest viste positiv for hash, så han blev taget med til en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Mænd knuste rude i supermarked for at stjæle øl – Skarridsøgade, Jyderup – Holbæk

Kl. 01.34 anmeldte en årvågen borger, at hun havde hørt en rude blive knust og set to mænd med en hund omkring et supermarked i Jyderup. Kort efter blev lyset i butikken tændt, og patruljer satte straks kursen til stedet.

Politiet traf to mænd, en 40-årig mand fra Asnæs og en 38-årig mand fra Gislinge, som sad i et busskur tæt ved og drak øl. De blev begge anholdt og sigtet for indbrud, hvor der blev stjålet to pakker øl. Mens politiet arbejdede på stedet blev en hundepatrulje pludselig mødt af en løs hund, som forsøgte at komme hen til politihunden. Det lykkede betjenten at holde hunden væk, og en anden betjent fik fjernet den løse hund, der viste sig at tilhøre den 40-årige mand. Han blev sigtet for at overtræde hundeloven.

Den 38-årige mand var kraftigt påvirket af spiritus, så han blev taget med til afrusning i detentionen, og blev først løsladt fredag morgen. Den 40-årige fik lov til at gå efter afhøringen. De vil begge høre mere i deres sag senere, når supermarkedet har opgjort erstatningskravet for ruden.

Narkokørsel – Skovvej, Jyderup, Holbæk

Kl.02.39 kørte en hundepatrulje i Jyderup, efter at være kørt fra indbruddet i supermarkedet kort forinden. På Skovvej traf de en 24-årig mand fra Haslev, som var påvirket af hash under kørslen. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel, men blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve.

 

OPFØLGNING

 

Kvinde løsladt i sag om brandstiftelse – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

En 30-årig kvinde, der den 6. oktober blev varetægtsfængslet efter en brand i en ejendom på Valdemar Sejrsvej i Holbæk er nu blevet løsladt. Ved branden kom en 32-årig mand slemt til skade, og han afgik senere ved døden. Politiet har nu modtaget de kriminaltekniske erklæringer fra undersøgelserne på brandstedet. De understøtter ikke mistanken om forsætlig brandstiftelse, hvorfor den 30-årige kvinde derfor er blevet løsladt. Hun er fortsat sigtet i sagen, mens undersøgelserne afsluttes.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi