Oplev akrobatik på cykel og dramatik på Stændertorv

Profilbillede
Astrid Bruun

Den 28. juli klokken 16.00 kan du se den italienske duo ”Duo Kaos” folde sig ud på Stændertorv med et væld af akrobatiske scenarier i en fantasifuld verden. 

Så er der gadeteater i Roskilde og denne gang kommer kunstnerne helt fra Italien, hvor de i 2009 grundlagde gruppen ”Duo Kaos” – parret hedder Giulia Arcangeli og Luis Paredes, og der er cirkus- og teaterkunstnere. 

Nu har de altså taget rejsen forbi Danmark for at vise de fineste akrobatiske scener på blandt andet en cykel. Og alt det kan du opleve, hvis du slår et smut for Stændertorv i Roskilde.

Parret er kendt for at skabe et univers, hvor kaos og harmoni afveksler hinanden og de i et evigt forsøg hele tiden leder efter balancen. Forestillingen er poetisk og legende, og den varer i 30 minutter.

Den italienske gruppe er kommet til Danmark som et led i den internationale gadefestival, som Helsingør Teater arrangerer hvert år – de har sammensat duoens turne, og samtidig planlagt mange andre forestillinger.

Det er gratis at kigge med på forestillingen, og hvis du har lyst, vil du også kunne se gadeteater på Stændertorv endnu tre gange i august om onsdagen. 

Kilde: Redaktionen