Politiet har brug for videoovervågning efter knivstikkeri i Roskilde

Profilbillede
dato

Den kvinde, der mandag blev stukket ned ved Hyrdehøj, er nu uden for livsfare.

Midt- og Vestsjællands Politi fortsætter tirsdag efterforskningen efter at en 46-årig kvinde mandag eftermiddag blev udsat for et knivoverfald på stisystemerne syd for Tjørnelyskolen i Hyrdehøj. Kvinden blev fløjet til hospitalet i kritisk tilstand men er nu uden for livsfare. 

”Har man som beboer eller virksomhed i selve Hyrdehøj-området videoovervågning, så ring 1-1-4, så kommer vi og sikrer overvågningen. Men vi har også brug for, at beboere og virksomheder i resten af Roskilde vest gemmer deres videoovervågning og gerne gennemser den i tidsrummet før og efter, at overfaldet skete”, siger vicepolitiinspektør Lars Krogsgaard. 

”Ser man noget på videoen, der kan være gerningskvinden, så ring 1-1-4 og fortæl os om det”, siger han videre.  

Det var klokken 14.15 mandag at kvinden blev overfaldet. Hun kunne umiddelbart efter overfaldet selv ringe og tilkalde hjælp. 

Den kvinde, der stod bag knivoverfaldet, flygtede umiddelbart efter fra stedet. Hun beskrives som en yngre kvinde, 15-25 år, lys i huden og med langt sort hår. Hun bar en sort t-shirt med rød skrift samt sorte bukser. 

”Vi kommer til at være synligt tilstede i området dagen igennem. Og hvis man har oplysninger til politiet, eller i øvrigt ønsker at snakke med os om det, der er sket, så kan man også opsøge vores mobile politistation”, siger Lars Krogsgaard.

Den mobile politistation har fra morgenstunden været ved Tjørnelyskolen og vil frem til middag være tilstede Hyrdehøjcenteret.

 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi