Politiet har identificeret kvindelig motionsløber i sag om knivoverfald

Profilbillede
dato

En kvindelig løber har nu henvendt sig til politiet, men en kvinde, der lå i telt ved Hyrdehøj, er endnu ikke identificeret.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyste fredag en kvindelig motionsløber, der mandag havde befundet sig i det område af Hyrdehøj ved Roskilde, hvor en 46-årig kvinde blev angrebet bagfra og såret med knivstik.

Den kvindelige motionsløber har nu selv kontaktet politiet og er blevet afhørt om sine observationer i området.

”Hun har forklaret, at hun også så gerningskvinden på stierne syd for atletikstadionet umiddelbart før gerningstidspunktet”, siger vicepolitiinspektør Lars Krogsgaard.

På baggrund af afhøringen kan politiet nu ændre signalementet af kvinden bag knivoverfaldet:

Kvinde
15-25 år, måske ældre
Lys hud
Sort hår, enten langt eller kort pagehår
Buttet
Sort sweatshirt med rød skrift og sorte bukser

”Vi har forsat brug for at høre fra alle, der har været i området mandag eftermiddag, eller som har en mistanke om, hvem kvinden bag overfaldet kan være. Ligger man inde med en viden eller en mistanke, så ring til politiet på 114”, siger Lars Krogsgaard.

Politiet efterlyste fredag også en kvinde, der var set ligge i telt på det grønne område ved Hyrdehøj. Hun er endnu ikke identificeret og politiet vil derfor gerne høre fra alle, der har en viden om den pågældende person.
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi