Skønhedsklinik sigtet for sjette gang - holder åbnet trods corona-restriktioner

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen

Politiet fik igen en anmeldelse om, at den samme skønhedsklinik, som tidligere var blevet sigtet fem gange for at trodse påbuddet om at holde lukket, nu igen holdt åben. En patrulje kørte til klinikken mandag kl. 11.39, hvor der var lys i lokalet og foruden personalet, var der to kunder på stedet.

Patruljen mødte en låst dør, men de tilstedeværende ønskede ikke at åbne for politiet trods flere anmodninger fra patruljen. Politiet bestilte derfor en låsesmed til at åbne for patruljen, men indehaveren åbnede til sidst døren for politiet uden brug af låsesmed.

Flere af de tilstedeværende personer filmede politiet med mobiltelefoner under episoden. Mens politiet var på stedet kom endnu en kunde til forretningen, men vendte om, da hun så betjentene.

Den ansatte, en 32-årige kvinde, som tidligere er sigtet flere gange, og indehaveren af butikken, en 34-årig mand – begge fra Roskilde, blev igen sigtet for at holde åbent trods de gældende restriktioner for at nedbringe coronasmitten.

De tilkendegav begge, at de ikke havde i sinde at efterkomme reglerne om at holde lukket. Virksomhed, indehaver og ansat er nu blevet sigtet i alt seks gange og bødestørrelsen er nu samlet oppe på 100.000 kr.

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler