Slå til nu: Åben venteliste til studiebolig

Profilbillede
Astrid Bruun

I den gamle CAT-bygning i Trekroner skal der være studieboliger, og nu kan du skrive dig op på ventelisten, hvis du ved, du kommer til at mangle et sted at bo.

Er du studerende, så ved du, at det kan være svært at finde en god bolig tæt på studiet til en pris, du kan betale. Men hvis du studerer i Roskilde, så er der godt nyt på vej, for den gamle CAT-bygning i Trekroner er i gang med at blive renoveret. 

Der er mangel på studieboliger, men til efteråret vil Boligselskabet Sjælland begynde udlejningen af 35 etværelses lejligheder, og senere vil der komme yderligere 46 boliger til leje. Derfor har der i juni være åbent hus-arrangement på boliger, og onsdag den 11. august vil interesserede kunne se to møblerede prøveboliger mellem klokken 13.00 til 18.00 på adressen Universitetsparken 7, 4000 Roskilde, skriver Sjællandske Medier.

Hvis du er interesseret i at komme på venteliste, så skal du skrives op lige her– du kan skrive dig op på ventelisten indtil mandag den 16.august.

Du kan forvente at flytte ind til efteråret, hvis du får en af de nye studieboliger. Og den sidste etape af boliger forventes af være færdige næste sommer. 

Kilde: Redaktionen