Sportschef Pierre Overgaard stopper i Roskilde KFUM

Foto: Stock Photo. Uoverensstemmelser har ført til, at Overgaard stopper som sportschef for Roskilde KFUM.
Profilbillede
dato

Pierre Overgaard stopper som sportschef i Roskilde KFUM regi, da der har været uenighed om hvilken drift og retning, tingene skulle tage.

Det har været et flere måneder langt forløb, som her i sidste uge endte med, at både amatørforeningen Roskilde KFUM og den professionelle sektion kom frem til beslutningen om at afslutte samarbejdet med sportschef Pierre Overgaard.

Pierre Overgaard, som har været i foreningen i mange år, er derfor helt færdig i regiet, selvom han har haft sin daglige gang der de sidste 15-20 år.

Han har også spillet en stor rolle i at opbygge foreningen, til hvor den står idag. Bestyrelsesformand Lars-Christian Brask udtrykker til sn.dk, at det har været en nødvendig beslutning for KFUM Pro’s side, men han har ikke kunne udtale sig yderligere om forløbet.

Ingen detaljer

Indtil nytår har Pierre Overgaard siddet som direktør i Pro, men endte med at blive afløst og i stedet side som sportschef for amatørklubben.

Dette har skyldes uenighed om drift og retningen for KFUM Pro. Der er forsøgt at komme til overensstemmelse, men uden held, og derfor er det endt ud i følgende beslutning. Der er dog ingen, der har ønsket at gå i detaljer om uenighederne.

Kilde: sn.dk