Sygeplejefaglig forskningsleder (50%), Dermatologisk Afdeling, SUH Roskilde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Dermatologisk Afdeling opslår en stilling som sygeplejefaglig forskningsleder (50%) 18,5 time/ugl.

Stillingen opslås som et led i at opruste det forskningsmæssige område og indeholder forsknings-, vejlednings- og undervisningsopgaver. Stillingens centrale omdrejningspunkt er sygeplejefaglig forskning, indenfor det dermatologiske speciale. Forskningen er mono- og tværfaglig og har særligt fokus på inddragelse af patienter og pårørende, evidensbaseret praksisudvikling, og personcentreret praksis. Afdelingens forskningsfokus er således i god tråd med Sjællands Universitetshospitals Vision, Mål og strategi for sygeplejen.

Dermatologisk afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde modtager patienter fra hele regionen, og varetager som eneste dermatologiske afdeling i regionen al behandling på Regionsniveau. Personalemæssigt består afdelingen af 27 fastansatte fordelt på læger, sygeplejersker og sekretær.

Afdelingen har et anerkendt og velfungerende klinisk lægefagligt forskningsmiljø, men har brug for at opruste sygeplejen i en mere evidensbaseret retning

Sjællands Universitetshospital har en forskningspolitik Region Sjællands Politik for Sundhedsforskning 2019-2022 "Forskning på Forkant". Politikken fokuserer på regionens største sundhedsudfordring, som er at to ud af tre borgere har mindst én kronisk sygdom eller multisygdom, som f.eks. KOL eller diabetes. Regionens forskning skal derfor have fokus på hvordan borgerne kan få et bedre liv med deres sygdom. Politikken skal også sikre patienter og borgere større indflydelse på den forskning, der udøves. For eksempel skal patienter, pårørende og forskere sammen udvikle forskningsprojekter.

Forskningsopgaver

Målet er, at forskning i sygepleje kommer fra klinisk praksis hvor det også skal implementeres. Afdelingen vægter mono-og tværfaglige nationale og internationale forskningssamarbejder højt. Ansøger skal derfor selvstændigt kunne initiere, varetage og lede forskningsprojekter samt kunne indgå i større forskningssamarbejder, regionalt, nationalt og internationalt.

Undervisning og øvrige opgaver

Den, der ansættes, skal kunne:

  • Fungere som strategisk sparringspartner for afdelingsledelsen
  • Undervise, inspirere og vejlede afdelingens sygeplejersker, herunder kommende erhvervskandidatstuderende, samt kommende ph.d.-studerende
  • Bidrage til udvikling af den dermatologiske sygepleje med akademisk arbejde i form af produktionen af kvantitativ og kvalitativ forskning, herunder fordybelse i for sygeplejen relevante teorier til brug for studiedesign, udviklingsprojekter, implementering, evaluering og formidling
  • Selvstændigt vejlede og rådgive udviklings-/ og forskningsinteresserede i afdelingen i samarbejde med afdelingens lægelige professor
  • Bidrage til at understøtte og videreudvikle afdelingens tværfaglige forskningsmiljø
  • Aktivt understøtte udvikling af en evidensbaseret og personcentreret kultur med særligt fokus på patient og pårørende inddragelse


Forventninger til kvalifikationer

Stillingen ønskes besat af en forsker, der har fokus på at undersøge inddragelse af patienter og pårørende i dermatologiske patientforløb med fokus på både patienters, pårørendes og sundhedsprofessionelles erfaringer, behov og præferencer.

Ansøgeren skal være universitetstilknyttet og enten have opnået en positiv lektorbedømmelse eller opnå en sådan senest 1 år efter ansættelse.

Ansøgeren skal dokumentere selvstændige forskningsmæssige kvalifikationer på internationalt niveau, solid forskningserfaring, samt være i besiddelse af relevante dokumenterede undervisningsmæssige kvalifikationer og erfaringer, herunder universitetspædagogikum. Den, der ansættes, skal herudover være innovativ og initiativrig, samt have gode samarbejds- og formidlingsevner.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist den 18/1-24.

Yderligere oplysninger

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om os og om stillingen, så er du velkommen til at ringe/skrive til chefsygeplejerske Henriette Brogaard 47 32 26 02 eller hmbr@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Roskilde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (1-21 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5968085

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet