Tre unge anholdt for graffiti på tog ved Stenvænget

Profilbillede
dato

Kl. 01.00 modtog politiet en anmeldelse om, at tre mænd var i færd med at spraye graffiti på et tog, som holdt på et rangerområde ved Stenvænget i Roskilde.

Flere patruljer kørte til stedet, og da de ankom til rangerområdet stod en ung mand uden for et af Banedanmarks arbejdstog og to unge mænd sprang ud af toget. 

De tre unge flygtede fra stedet med betjentene i hælene, og togdriften blev indstillet af sikkerhedsmæssige årsager. På Slagteristræde blev to unge mænd på 17 og 18 år fra Roskilde anholdt.

I krydset Køgevej/Jernbanevej blev den sidste unge mand, en 16-årig fra Nordsjælland, indhentet og anholdt. En patrulje optog rapport og fotos af det graffitihærværk på tog og arbejdsvogne, som de tre unge mænd er mistænkt for at stå bag.

De tre unge blev taget med til politistationen til afhøring, hvor det kom frem, at de tre unge hang ud sammen for at fejre, at den ene fyldte 18 år.

Mødrene til de to under 18 år og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen, og de blev alle løsladt senere på natten. 

Kilde: Politiets Døgnrapport