BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Kære Sygeplejerske
Har du et nytårsønske om at 2024 skal tilføre dig personlig og faglig udvikling, indsigt og gode oplevelser? Kan du se dig selv i et nyt spændende speciale hvor du bl.a. bliver super god til den kliniske vurdering, instrumentel sygepleje, nærvær med patienter og pårørende, og samtidig indgår i en personalegruppe der tager varer på hinanden? Så skal du måske overveje om det ikke netop er dig vi står og mangler! Uanset om du er nyuddannet eller erfaren, så er vi sikre på at du vil kunne vinge mange ønsker af på ønskesedlen for 2024.
For at få lidt syn for sagen, så tjek vores profil på Instagram; @haematologisk_afsnit_L_suh, her vil du kunne se lidt om vores dagligdag og meget mere…
Hvad er hæmatologi?
Hæmatologisk afdeling er i almindelig tale en afdeling for blodsygdomme. Blodsygdomme kan både være af akut og af mere kronisk karakter. På afsnit L behandler vi hovedsageligt patienter med lymfomsygdomme som spænder vidt fra den rolige fase til en mere aggressiv fase hvor der skal gives behandling her og nu. Behandlingen består primært af kemoterapi som gives både i vores ambulatorium og i sengeafsnittet. Når patienterne får kemoterapi går der ofte 7-10 dage, og her vil deres immunforsvar være påvirket i så høj grad, at vi bl.a. skal holde godt øje med de vitale værdier og deres kliniske fremtræden da der hurtigt kan opstå akutte tilstande så som; blodforgiftning, organsvigt m.m. Vores arbejde består også af mere fredelige ting så som; transfusioner, IV antibiotika, sc. kemoterapi, fokus på god kommunikation med patienter/pårørende/ primærsektor og meget meget mere...
Hvad betyder noget for os?
Det er super vigtigt at gå på arbejde og møde sammenhold og engagement, da det netop er med til at forme resten af dagen. Arbejdsmiljøet er derfor noget vi vægter meget højt. Vi har erfaret at tildelt patientpleje/helhedspleje er en tilfredsstillende og motiverende måde at arbejde på, og det går hånd i hånd med vores intention om, at patienten og de pårørende er i centrum igennem hele forløbet. Vi prioriterer at arbejde i makkerpar hvilket fremmer læring og refleksion, og understøtter den mindre erfarne sygeplejerske i beslutningsprocesser, prioritering og struktur. Både sygeplejersker, sosu-assistenter og sygeplejestuderende fordeles i mindre grupper, hvorfra man planlægger dagens arbejde.
I Starten af året blev L-afsnittet nomineret til ”Sygeplejestuderendes Praktiskpris 2022” – det er vi enormt stolte af, og som noget nyt har vi oprettet en studieunit, som skal være med til at understøtte den studerendes læring og refleksion.
Hvad kan vi tilbyde dig?
- Supervision ved afdelingens psykolog
- Et inspirerende og spændende arbejds- og læringsmiljø, med muligheder for personlig og faglig udvikling og uddannelse
- Et grundigt og tryghedsskabende kompetenceudviklings program med bl.a. Hæmatologisk Kursus l, II og III. Vi arbejder ud fra en onboarding model, hvor vi lægger vægt på ugentlige samtaler, baseret på individuelle mål og skræddersyede introduktionsforløb, så vi tilpasser det til lige netop dig, din måde at lære på og i dit tempo. Det betyder bl.a. at du som nyansat vil få en mentor som du følges med i alle vagter de første 6-8 uger.
- Vi tilbyder kursus i medicinsk kræftbehandling, hvilket primært indebærer administration af kemoterapi. Kurset er et teoretisk E-learningskursus og afdelingen har hertil et praktisk oplæringsprogram
- Skillsstations – med afsæt i kliniske akutte problemstillinger
- Nogle dejlige engagerede kolleger der brænder for hæmatologien, et godt arbejdsmiljø og en synlig ledelse
Hvad ønsker vi os?
- En ny kollega, ung som gammel, erfaren eller uerfaren.
- En kollega som er nysgerrig og har gå-på mod
- En kollega der vægter god humor og godt samarbejde højt
Synes du ovenstående lyder spændende, har lyst til at sende os en ansøgning eller har du lyst til at kigge forbi til en kop kaffe, så kontakt os! Timeantallet er vi fleksible med, så måske er det noget for dig hvis du ønsker en deltidsstilling? 32/37 timer pr. uge, hver 3 weekend, skiftende vagter, dog fortrinsvis 2 holdskift. Har du mest lyst til en fast aften- eller nattevagtstilling, så er det også muligt. Samtaler efter aftale og ansættelse pr. 1.1.2024.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at komme og besøge os; Oversygeplejerske Tina Scharbau Bøtcher, 47 32 48 20 eller souschef Kristine Tang, 47 32 48 62.
Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.
Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.
Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh
Se film om Sjællands Universitetshospital:
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Roskilde Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 02-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5965906