Den smukkeste aften med opera og god udsigt

Profilbillede
Astrid Bruun

Oplev dette års udgave af Opera i Roskilde søndag den 1. august i Palægården med fire dygtige operasangere, en pianist, en konferencier fra Det Kongelige Teater og en skøn udsigt over Domkirken.

Når dette års Opera i Roskilde sætter i gang, så er det med en skøn blanding af numre, som de fleste kender, og de mere sjældne – fælles for dem er, at de bliver smukt opført af de dygtigste operasangere.

Det er Det Kongelige Teater, som står bag opsætningen som producent, der støttes af Roskilde Kommune – og du kan købe billetter lige her eller ved indgangen.

Aftenens operakoncert begynder klokken 19.30 søndag den 1. august i Palægården, Stændertorvet 3, 4000 Roskilde. Det varer 1 time og 40 minutter uden pause. Før operaen sætter i gang vil kulturminister Joy Mogensen holde en indledende tale om kulturens betydning for et samfund i krise – den skal høres i lyset af, at vi nu som samfund igen kan åbne op og mange af sangene til aftenens opera omhandler livets kriser. 

Og du kan forvente en magisk koncert fyldt med de smukkeste toner i aldeles skønne omgivelser på en forhåbentlig dejlig sommeraften i Danmark. Så pak dit gode humør og en varm sweater til at modstå den danske aften kulde og gør dig klar til en ganske særlig aften i Roskilde. 

Kilde: Redaktionen