Der er flere billetter til Roskilde Festivals Summer Days

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Da Roskilde Festival annoncerede deres nyeste tiltag denne sommer, Summer Days, blev billetterne revet væk. Det har fået dem til at sætte flere billetter til salg, nu forsamlingsloftet er steget.

Du skal være hurtig, hvis du skal have fat i dem. Billetter til Summer Days er populære, og nu er der sat flere til salg, fordi forsamlingsloftet er steget igen. Restriktionerne er lempet, og derfor er der blevet sat yderligere 200 billetter til salg, skriver Sjællandske Medier.

Når salget er gennemført, så betyder det, at der vil komme omtrent 1000 mennesker ind til de i alt 15 minifestivaler fordelt på otte dage. Det er noget anderledes end en normal Roskilde Festival, men for mange er sommer lig med koncerter og god musik, og derfor er interessen stor.

Alle forholdsregler i forhold til corona er der taget hensyn til, og koncerterne bliver afholdt i god orden og efter alle regler. Så de heldige med billet, kan godt se frem til en skøn oplevelse i løbet af sommeren. Så må vi bare håbe, at vejret holder sig på måtten og lader koncerterne bade i sol, det har alle fortjent efter det den sidste corona-sommer. 

Kilde: Redaktion
Flere artikler