Lagerhotel med pluk og pak til webshops

Profilbillede
dato

Leger du med tanken om at etablere en webshop eller har du måske allerede gjort handling af idéen herom, så kan du måske sidde og knirke over tanker og overvejelserne omkring, hvorvidt det er muligt at opmagasinere hele lageret bag webshoppen. Et lagerhotel kan være din løsning.

Når kunden bestiller, sørger dit lagerhotel for at pakken kommer afsted

Går du rundt med tanken om at starte din egen webshop, så er der nogle forberedende tanker og ting du skal have styr på, før du går i gang med at føre idéen til dørs. Der er først og fremmest nogle basale ting som enhver iværksætter skal tage stilling til. De ting som f.eks. forretningsplaner, budgetter, erhvervskonto, stiftelse af virksomhed og mange flere og som du sikkert allerede har grublet over. Men kommer du skridtet videre og har egentlig godt styr på selve webshopdelen, så er det på tide at se på dine muligheder for at have varerne på lager eller lige ved hånden.

Med lagerhotel Roskilde kan du måske være heldig, allerede at have fundet din løsning til problemstillingen omkring plads til lageret. Her tilbydes der alt den plads du skal bruges og ikke nok med det, så vil det også være muligt at benytte sig af deres tilbud om at stå for at plukke og pakke for dig, når dine ordrer kommer i hus. Du vil altså ikke skulle køre til og fra lageret hver gang du skal sende en pakke afsted til en kunde. det er derfor heller ikke af stor betydning for dig at dit lagerhotel ligger i Roskilde, hvis du selv bor uden for Roskilde eller længere væk.

Det kan sjældent lade sig gøre at sidde med alle hatte på, i en virksomhed

Når du tjekker tilbuddet om både lager, pak og pluk fra samme sted, vil du nok tænke at prisen for dette lager er lige i overkanten, men når du i dit budget kan strege dine egne udgifter på arbejdstid og udgifter i forbindelse med lager, pak og pluk, vil du hurtigt kunne sammenholde prisen med den anden og se at det slet ikke er nogen dårlig idé, at benytte sig af den samlede løsning.

Udover at du får en fornuftig pris på løsningen, er det også værd at huske på, at du som iværksætter let kan regne dig selv ind på for mange områder og det kan hurtigt tage pusten fra de nye iværksættere, når de bærer en hat for alle afdelinger. Gør det simpelt og let for dig selv som selvstændig og du vil blive lykkelig for at du har prioriteret og uddelegeret på denne måde fra starten.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen