Lars-Christian Brask stiller op for Liberal Alliance

Profilbillede

Blå bog

Lars-Christian Brask er 58 år gammel og stiller op for Liberal Alliance.

Han har boet i Roskilde Kommune i 40 år.

Hvad betyder Roskilde Kommune for dig?
Roskilde er der, jeg blev formet og voksede op som ung. Det er her, jeg gik i skole, spillede fodbold, bordtennis og tennis, fik min første kæreste, gik i gymnasiet (STX plus HHX) og delte aviser og morgenbrød. Det er her, jeg etablerede min første virksomhed. Det er i Roskilde, at jeg kom i lære som bankelev. Det er Roskilde, jeg vendte tilbage til efter 15 år i udlandet i 2005. Det er Roskilde, jeg som byrådsmedlem har kæmpet for i to perioder. Roskilde er her, jeg lever. Jeg er vild med Roskilde.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
Jeg stiller op for at gøre en forskel. Jeg stiller op for at være repræsentant for de, der vælger mig i udviklingen af vores samfund.
Jeg vil skabe orden og økonomisk bæredygtighed, så vi kan planlægge langsigtet til gavn for vores borgere, virksomheder og besøgende, og for at få Roskilde til at blomstre endnu mere.

Hvad er dine politiske mærkesager?
Orden i økonomien og ledelsen, så vi kan planlægge langsigtet og tydeligt, så Roskilde kan blomstre endnu mere. Det skaber velstand og velfærd.
Børn, unge, ældre, enlig, småbørnsfamilie eller fraskilt - uanset familiemønster, eller hvor i livet, vi er, så skal Roskilde Kommune tilbyde attraktive vilkår og muligheder. Det kræver en tidssvarende infrastruktur, uddannelsesmuligheder, jobmuligheder, institutionstilbud til unge og ældre samt et trygt hverdagsliv uden frygt for kriminalitet. Jeg vil som politiker prioritere det "hele" liv.
politiske beslutninger har ofte store konsekvenser for mange mennesker. De skal derfor tages med omhu - altid funderet på erfaringer, fakta og indsigt. Vi må aldrig glemme at lytte. Jeg tager indspark med fra alle jer, jeg møder og taler med i min hverdag. Jeg tager altid min telefon; 25636000.

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
Orden i organisationen og i økonomien. Vi skal blomstre og levere top service til vores medborgere.

Hvad er dine fritidsinteresser?
Fodbold, motorsport, musik, kunst, vin og mad.

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Lars-Christian Brask