Roskilde Badet åbner for badegæster

Profilbillede
Astrid Bruun

Fra den 23. juni kan du besøge Roskildes nye svømmehal, der er klar til at invitere badegæster indenfor til en tur i vandet

Den 23. juni åbner Roskilde Badet for de første badegæster, der kan se frem til at svømme i de nye bassiner og benytte de mange welness-tilbud.

Der skulle ifølge hjemmesiden her have været en større åbningsfest for stedet, men det har corona lagt en dæmper på. Den røde snor klippes dog stadig officielt til indvielsen den 22. juni.

Nu hvor der ikke bliver en stor åbningsfest for svømmehallen, har man i stedet planlagt aktiviteter og en ordning med billige billetter henover sommeren. Og det kan jo også noget – indtil 8. august 2021 vil billetter for voksne koste 50 kroner og 30 kroner for børn.

Hvis du gerne vil besøge Roskilde Badet, så tag et kig her på deres hjemmeside for at få informationer og corona-forhold og andet. 

Til alle de interesserede vandhunde er der nok at kaste sig over i den nye svømmehal. Der er både almindelige bassiner, og bassin med rutchebane og klatrevæg. Der er vippe, bassin med modstrøm, varmtvandsbassin, babybassin, welness med dampbad, sauna og et koldt bassin. Og så kan du slutte dagen i caféen eller den på en liggestol i gårdhaven. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler